Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Förlåt !

Skrivet:    ·  
Som ni kanske har märkt så har jag inte varit så "social" på bloggen, och många har klagat på det ! 
Men får göra ett snabt inlägg! Kommer inte ha så mycket tid för varken fb eller bloggen längre! Men ska försöka blogga så mycket jag kan så alla mina läsare får reda på vad som händer..
 
 
I måndags började jag som sagt på gymnasiet! Var svin nervös! Vågade inte gå in först! Men samlade ihop mitt mod och gick in, när jag väl kom in i skolan så satt F där, mitt ex kille. Så vi började prata osv. Kändes skönt att jag kände något på hela skolan i alla fall ! Vi hade uppropp och gick till respektive klass. Min klass verkade lugn och bra. Och det var den med. Ingen sa ett ord i början när vi satte oss i klassrummet. Ingen kände ingen, och ingen vågade prata med någon. Vi gjorde inte så mycket den dagen. Vi fick papper och sedan gick hem. 
 
 
Andra dagen (idag), så gick jag från station till skolan med T, en kille jag chattet med ett tag, så vi bestämde för att äntligen träffas, så han följde mig till skolan. Ja ja man ska inte träffa folk man bara skrivit med, och han inte har bild o,sv för det kan vara en pedofil osv.. Men det kändes rätt när jag skrev med honom, så varför inte ses i verkliga livet ? Och så sms:ade vi hela dagen. Lika trevlig i verkligeheten som när vi chattade!
Bara det att idag så var inte alla lika blyga, man hade fattat lite att alla var okej. Så började med att vi läste reglerna om skolan, riktigt stränga är dem med! I alla fall, vi läste reglerna om rökning och att man ska ha rök rock osv om man ska gå ut och röka pga att inte förstöra maten vi lagar/brödet vi bakar. Så vr det en tjej som frågade vart rockarna var osv, när lektionen var slut, frågade jag om hon skulle med ut på en cigg, och det var där våran vänskap startade!
 
 
Under eftermiddagen provade vi även arbetskläder, så som rock, byxor och skor. Kommer även få kock mössor av något slag. Träffade hennes kompisar med. Dem verkar jätte trevliga dem med, och hälsar så fort jag går förbi dem i korridoren. Problemet med skolan, är att det är allt för mycket lustigt folk, så som tjejerna kommer fulla/bakfulla till skolan, de säljer knark och liknande.. Mötte även en kille idag i korridoren, och frågade om jag ville med ut på dra en lina. Han fick mitt skratt och vände ryggen och gick.. !
 
 
Vill verkligen sköta mig den här gången. Starta en ny livs stil ! Ny stad, ny skola, nya vänner och en ny miljö. Visst jag saknar min gamla skola så det gör ont! Men känns även skönt att starta om på nytt nu och visa vad jag egentligen kan, och inte kasta bort min kunskap som jag gjorde i 9:an. Ångrar det så himla mycket nu när man väl börjat med det "stora livet". 
 
 
Nollningen: Imorgon ska vi lämna in pengar till 3:orna för att de ska köpa alkohol m.m till våran nollning. Bara det att alla i min klass är så tråkiga så de vågar inte vara med? HALLÅ ! Gratis dricka, skämma ut sig en skvätt och ha en helt underbar tid med sin helt nya klass och lära känna dem bättre men lite alkohol i kroppen kanske? Aja, på fredag börjar nollningen i alla fall. Men vet inte vart och när än. Men är det på kvällen så blir det att för festa lite efter, och när det är slut blir det efter fest! 
 
 
Måndag v.35: Då börjar allvaret, det är då vi ska laga mat, baka, servera,  osv. Kommer bli riktigt kul ! 
Men frågan är.. Har jag valt rätt? Men jag tror det, älskar att baka och laga mat. Men är ingen vinnare på att äta det sen.. Så kommer nog passa, att jag lagar och andra äter! 
 
 
Slut på idéer .. ! 
Nu har jag slut på idéer om vad jag ska skriva.. Men kan ju säga att jag träffat en riktigt söt kille som går på min skola! Han leer åt mig hela tiden i korridoren, och hälsar varje morgon! Han går dock i 3:an, men han är riktigt söt och trevlig!
 
 
Sov dags och tagga morgondagen!
Nu ska jag lägga mig och sova, eftersom det blir att gå upp tidigt imorgon med, då vi ska få nycklar/kod till skåpen och gå på teater och så. Sedan efter skolan blir det att åka hem och lägga sig och glo klart på filmen jag på började.

Där har ni lite info vad som hänt och vad som kommer hände, tror att nästa blogg inlägg kommer på söndag eller så. Rätt stressigt med skolan nu så har aldrig tid för datorn! Fått frågor om att ha en Vlogg varje fredag eller söndag, för att prata om veckan och om något hänt, och fortsätta lite med utmaningarna. Fick även förslaget om att skriva om min familj och så...  Kommer inte göra ett inlägg om min familj pga många orsaker som jag inte vill ta här på bloggen. 
 
 
Veckans ligg?! 
NEJ !! Jag kommer inte lägga ut massa " veckans ligg" , t.ex, denna kille får 7/10 för att han höll på så länge osv.. ALDRIG att jag skulle skriva om mitt sex liv? Har ni frågor, så ställ vettiga i stället för sådana onödiga frågor..
 
 
 
Här har ni veckans dregel varning! 
 
 
Min  fina ängel A !♥
Filippa Johansson, 19, Boxholm I min blogg kommer ni få läsa om mig och min fritid.