Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Jobbig dag.

Skrivet:    ·  
Idag är nog min värsta dag på länge. Och ja, även om man är bloggare så mår man dåligt ibland. Alla bloggare som bara skriver ut hur perfekta deras liv är och att dem har allt dem vill ha. Lies bitches.
Så sitt inte och säg att bloggare inte "kan" skriva ut att dem mår dåligt. För det kan dem. Det kan ni ge er f*n på att de kan.
Så i alla fall.
Tänker bara skriva av mig lite. Och skit i att läsa om ni ska börja kommentera en massa.


Är så in i helvetes trött på att bo i skit Boxholm. Att gå i skit Tranås. Att träffa samma skit folk varje dag.
Trött på att aldrig få göra det man har planerat pga att folk i Boxholm är så jävla torra.
Trött på att höra samma skitanack varje dag av samma idioter. Trött på att få tomma blickar och en putt på axeln bara för atg en jävla "överklass" tönt tror att bara för att hennes kille har ärvt en massa pengar så är hon rikast i världen,och kan behandla folk hur fan hon vill. Vi är inte dina jävla slavar!
Så sätt dig ner på din beniga jävla Miley Cyrus arsle och lyssna på va fan alla andra har att säga. Och att man absolut inte kan bete sig på det sättet. usch säger jag bara.

Även trött på att folk är så otroligt jävla dryga. Att dem i ena sekunden kan skriva att man är hennes bästavän och att hon är glad att jag alltid finns där för henne och lyssnar så bra. Och nästa dag så är hon bara så ...... Har sån lust att bara fråga vad hennes problem är och varför hon säger saker som sårar och tror att allt är på skoj. Som typ " Men håll käften Filippa du kan endå inget."
Ett e.x om jag räcker upp handen på lektionen och ska svara det jag tror. Håll din jävla käft själv och låt mig svara för fan. Har fått höra av så många lärare på olika skolor att jag kan så mycket mer än vad jag vill visa. Och nu är första gången på hur länge som helst som jag vågar räcka upp handen och säga va fan jag tror svaret är.
Så om hon bara kunde knipa käft så kan jag för en skull få visa lärarna att jag kan det vi jobbar med och visa hur duktig jag egentligen är.

Tur att det bara är en timme kvar tills vi slutar. Och sen är det bara nästa vecka med sen är det lov.

Tack och hej.
/F
Filippa Johansson, 19, Boxholm I min blogg kommer ni få läsa om mig och min fritid.